Tresemiek Picavet is Specialist Interne Geneeskunde Paard (Dip. ECEIM; Diplomate European College for Equine Internal Medicine). Ze begon haar carrière in 1984 aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent waar ze 1 jaar werkzaam was op de dienst Orthopedie en nadien 6 jaar op de afdeling Inwendige Ziekten Paard.

 

Paul De Baerdemaeker, afgestudeerd in 1986, startte in datzelde jaar een succesvolle praktijk die uitgroeide tot een van de toonaangevende praktijken in België.

 

Een carrièrewending had in 2014 de opstart van DBP Veterinary Services tot gevolg. Zo willen we samen onze kennis en ervaring verder beschikbaar stellen. Al onze apparatuur is mobiel en we bieden dan ook een volledige service aan huis of op locatie. Verplaatsingskosten worden in rekening gebracht aan 0,5€/km.

 

PAARDEN

Voor paarden ligt onze focus op de inwendige ziekten, maar uiteraard kunnen we u ook voor andere zaken bij staan. Kijk op onze webpagina ‘paarden’ voor een greep uit ons aanbod.

We bieden volledige service aan huis, maar kunnen u en uw paard ook in onze eigen praktijkruimte ontvangen. We beschikken over een ruime parkeerplaats,  een goed uitgeruste onderzoeksruimte en hebben alle nodige infrastructuur voor een grondige (eventueel bereden) evaluatie van uw paard inclusief een binnenbaan, verharde rechte lijn, verharde longeercirkel etc.  Indien uw paard moet blijven voor (verdere) onderzoeken of behandelingen, dan kan dat in één van onze 17 ruime stallen.

 

Geen eigen vervoer voor uw paard ? Kijk dan even op onze webpagina ‘vervoer’.

 

GEZELSCHAPSDIEREN

Hiervoor werken we op free-lance basis voor dierenartsenpraktijken en bieden we een totaalconcept aan : naast uitvoeren van chirurgische ingrepen hebben we ook mobiele echo(cardio)grafie, endoscopie en zo nodig digitale radiografie beschikbaar. Meer info op onze webpagina 'gezelschapsdieren'.

© 2019 by DBP Veterinary Services - Spelonckvaart 44, B-9180, Moerbeke- Waas