top of page
urbain.jpg

Of uw paard nu een topsporter of een showpaard  is, louter recreatief gebruikt wordt of gewoon uw beste vriend is, het verdient aandacht en de beste zorgen!

 

Dr. Tresemiek Picavet , Diplomate van de European College voor Equine Internal Medicine en erkend Specialist Inwendige Ziekten Paard, heeft een jarenlange ervaring en zal uw patiënt met toewijding en de beste zorgen omringen.

Drs. Julie De Baerdemaeker, naast paardendierenarts ook succesvolle dressuuramazone, focust zich vooral op de orthopedische/sport-begeleiding en revalidatie/trainings-programma's. Tevens dealer van het EQUIBAND systeem.

 

Naast en in de rand van hogervermelde diensten kan u op ons  ook beroep doen voor echografie, digitale radiografie, keuringen, hartonderzoek, inspanningstesten etc.

We bieden volledige service aan huis, maar kunnen u en uw paard ook in onze eigen praktijkruimte ontvangen. We beschikken over een ruime parkeerplaats,  een goed uitgeruste onderzoeksruimte en hebben alle nodige infrastructuur voor een grondige (eventueel bereden) evaluatie van uw paard inclusief een binnenbaan, verharde rechte lijn, verharde longeercirkel etc.  Indien uw paard moet blijven voor (verdere) onderzoeken of behandelingen, dan kan dat in één van onze 17 ruime stallen.

Geen eigen vervoer voor uw paard ? Kijk dan even op onze webpagina ‘vervoer’.

Drs.Julie De Baerdemaeker

tel : +32-478-82 71 9

email : Drs. Julie De Baerdemaeker

Dr. Tresemiek Picavet

tel : +32-473 56 01 03

email:   Dr. Tresemiek Picavet  

bottom of page